13. 6. 1986

Starejši od bratov Zavolovšek, ustvarjalec glasbe, tekstopisec, vokalist in kitarist z dušo

Že v ranem otroštvu je iz vsakega inštrumenta, ki ga je naključno dobil v roke, znal izvabiti vsaj kakšno melodijo, vendar je v šolskih letih prevladal šport.

Po dokaj umirjenem športnem življenju je doživel precej živahno mladost zaznamovano s trdim žuriranjem, z raznimi šolskimi »neuspehi«, osebnimi porazi in posledično neumornim analiziranjem temeljev rock ‘n’ rolla ter mučenjem črne akustične fenderce, ki je še sedaj prisotna v bendu. Svoje nestrinjanje z ustaljenimi življenjskimi strukturami je znal tudi precej dobro argumentirati in deklarirati. Sedaj profesor filozofije in teologije pravi: »Izbira smeri študija je precej vplivala na moje ustvarjanje glasbe, predvsem s tekstovnega vidika.« Kljub svoji uporniški naravi je vedno čutil odgovornost do sočloveka. V srednji šoli se je pridružil skavtom in med študijem vodil skupino otrok in najstnikov ter jih s kitaro ob tabornih ognjih navduševal za rock ‘n’ roll.

David je bitje nasprotij, sam sicer ne verjame v zvezde, a pravi, da je klasični dvojček. Dvojnost v njegovem dojemanju sveta se zrcali tudi v njegovih besedilih in glasbi, ki jo namerava ustvarjati dokler si ne bo spočil v »popolni enosti«.